Nog 1 nachtje slapen!!!!
Door: bartenelma
Blijf op de hoogte en volg Bart en Elma
11 Juni 2011 | Nederland, Amsterdam
De zenuwen gieren door onze lijven en we kunnen nu echt niet meer wachten om te gaan. In Oktober zijn we al begonnen om deze mooie reis uit te stippelen. Na lang wachten is dan eindelijk zover.
Morgen zullen we om 20:45 uur de lucht in gaan met de KLM. Een vlucht heen van 10:45 uur lang! Poee..
Beiden backpackrugtassen zijn al gepakt. Bart zijn backpack weegt 12 kilo en Elma haar backpack 10 kilo. Dat wordt zeker wennen de komende tijd met zo'n grote tas op onze rug. Maar dat mag de pret niet bederven. We zijn ontzettend benieuwd wat voor avonturen we zullen beleven en wat er allemaal op ons pad komt.
Natuurlijk proberen we jullie zoveel mogelijk daarvan op de hoogte te houden!
Maar eerst vanavond nog even genieten van de (voorlopig)laatste avond hier in Nederland met onze vrienden!
11 Juni 2011 - 19:04
Anja, Britt En Cas:
Vanuit Purmerend heel veel plezier toegewenst en pas goed op elkaar!
12 Juni 2011 - 13:30
Marcel:
een hele goede vlucht, en ik hoop snel een update te lezen hier op de site;)
groetjes, -
12 Juni 2011 - 15:48
Ilona :
een supper goede vlucht
maak er een supper tijd van
dikke kus ilona -
14 Juni 2011 - 20:10
Paps & Mams:
Hey reislustige kinders nog 2 nachtjes in jullie GEWELDIGE hotel en dan gaat ´t echt beginnen...... woh. Héél veel plezier met veel zon, lekker eten en veel indrukwekkende momenten toegewenst!
Héle dikke kus, paps en mams -
17 Juni 2011 - 21:04
Tante Ineke:
Met veel plezier jullie verslag gelezen!!
Vooral de fietstocht, hartstikke leuk, goede reis verder en geniet ervan!!!