Bangkok ! De eerste 3 dagen - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Bart en Elma - WaarBenJij.nu Bangkok ! De eerste 3 dagen - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Bart en Elma - WaarBenJij.nu

Bangkok ! De eerste 3 dagen

Door: bartenelma

Blijf op de hoogte en volg Bart en Elma

15 Juni 2011 | Thailand, Bangkok

Hallo Iedereen!
Pff waar te beginnen.. we zitten hier nog maar 3 dagen maar we hebben al zoveel beleefd!!
Maandag zijn we om 12:30 uur geland in bangkok! Vanuit daar zijn we naar het hotel gebracht met de taxi! Het hotel is heeeeeeelemaal geweldig!! Super aardig personeel en een superdeluxe kamer !! ;)
Maandag hebben we meteen de dinnercruise geboekt. We werden opgehaald bij het hotel om 17:30 uur maar de rit duurde anderhalf uur naar de haven!! Het verkeer in Bangkok is namelijk 1 groot chacs!!! Alles en iedereen rijdt dwars door elkaar heen en de hele dag door staat het verkeer vast in de stad!
De dinnercruise was erg leuk!! We zaten met kaarslicht voor op het dek met muziek erbij en gingen zo eten op de rivier langs de mooie gebouwen van bangkok! Een heerlijke avond om de vakantie mee te beginnen!
Dinsdag hebben we de fietstour gedaan in Bangkok! Dit is echt super om te doen! Je ziet werkelijk heel bangkok. We zijn door de drukke straten gefietst, mooie natuurgebieden maar ook door de krottenwijken van Bangkok! Normaal zou je hier niet zo snel komen dus dit was onwijs interessant om te zien! Samen met een ander Nederlands stel hebben we deze fietstour gedaan met een gids!

'S avonds zijn we naar de Khao San Road gegaan.. de straat voor Backpackers! Hier lekker wat gedronken en kleertjes gekocht! Daarna hebben wij nog een Dr. fish behandeling gehad haha! Dan ga je met je voeten in een bak met water en dan eten de vissen je dode huidcellen op! Het kietelde onwijs dus we hebben veel gelachen!! Daarna hebben we beiden nog even lekker een thaise massage genomen;)

Vandaag zijn we naar de Grand Palace geweest en de tempel Wat Pho. In deze tempel lag een boeddha heelemaal van goud van 42 meter! Mooi om te zien! Daarna zijn we naar Chinatown gegaan! Wat een gekkehuis.. zooo druk en allemaal kraampjes met van alles en nog wat !! Het leek net de zwarte markt in Beverwijk! ;)
Ook hebben we vanmorgen treintickets gehaald voor de trein naar Chiang Mai! Helaas was er geen eerste klas meer dus we gaan nu 2e klas reizen morgen met een treinreis van totaal 14 uur! Morgenavond vertrekken we om 19:30 uur en vrijdagochtend komen we om 09:30 uur aan in Chiang Mai. Vanmiddag hebben we de eerste hotelovernachting geboekt en een 3 daagse trekking door de jungle in Chiang Mai. We hebben er onwijs veel zinin!! Tijdens deze trekking ga je namelijk ook op olifanten rijden.. naar de Longneck stam en raften! Ook slapen we 2 nachten bij de lokale bevolking!
Dit was het voor even.. Na onze trekking zullen we proberen om weer een reisverslag ervan uit te brengen!!
Groetjes in Nederland!!

Ziet er top uit.
    Veel plezier nog

• 15 Juni 2011 - 13:52

Kim:

Super vet Elma! volgens mij ga je daar echt een leuke tijd tegemoet, zeker als je de eerste 3 dagen al zo goed vult! genier er van!

• 15 Juni 2011 - 15:08

Roeli:

Gaaf Elma!

• 15 Juni 2011 - 15:32

Kirsten Does:

Klinkt geweldig. Ik word vrolijk als ik je verhaal lees! Geniet er van & ik blijf je volgen! X

• 15 Juni 2011 - 15:42

Josca:

Klinkt allemaal erg leuk! Veel plezier nog jullie en geniet er lekker van ! xxxxx

• 15 Juni 2011 - 16:17

Kim:

Super leuk om wat van jullie te horen. Klinkt allemaal super leuk.
    Ook erge leuke foto,s
    Veel plezier nog !!

Dikke kus kim

• 15 Juni 2011 - 16:31

Anja:

Leuk om zo met jullie mee te reizen!
    En meteen al foto's... top!
    Veel plezier en liefs xx

• 15 Juni 2011 - 16:56

Lem:

YEaah boi!

senuwachtige is der nu wel van aff denk?! :D

mooi leven!

viell spasss

xx

• 15 Juni 2011 - 17:02

Evelien V D:

ELMA & BART! Wat een jaloersmakend verhaal. Staat er ook nog eens heel mooi 'terug over 70' dagen' .. Heerlijk! N-JOY en ik kijk uit naar jullie volgende verhaal, X

• 15 Juni 2011 - 17:46

Selma:

Heee schatties:D
    Ben blij om te horen dat jullie al zo veel hebben gedaan en het leuk hebben.
    ik ga jullie verslagen en foto's met plezier doorlezen en bekijken.
    Veel plezier op de volgende bestemming en ik hoop snel weer van jullie te horen;)
    Veeeeeel plezier en geniet van alles!!!!!!
    Kusssieesss(L) Misssss jullie;)

• 15 Juni 2011 - 19:48

Sophieee :

JOehoeeee, YEAHHH een berichtjeee van jullieeee! Hier keek ik al naar uit!! En wat hebben jullie al leuke dingen gedaan zeg! PFoeeeeh, en die foto's FANTASTISCH! VOoral bijhouden deze site, haaa erg leuk om dit allemaal te lezen!! HIer mis je helemaaaal NIKS! Nouuu veeel plezer weer op de volgende bestemmingg! Pfff 14 uur in de trein...success! haaaa;) Maar dat doe je allemaal weer voor een goed doel!! GENIET, KUS

• 15 Juni 2011 - 20:02

Paps & Mams:

Ja ja, nu begrijpt papa wel waarom jullie zo graag deze reis wilden maken, met al deze leuke activiteiten had hij ook wel mee gewild!
    Super hoor zo'n mooi begin van de reis en leuk al die foto's!
    Vooral de hoedjes vind papa prachtig.

Kussssssssssssss, paps & mams

• 15 Juni 2011 - 20:13

Frank:

Super leuk verhaal! Veel plezier in de jungle...
    Kijk al uit naar het volgende verhaal! xx

• 15 Juni 2011 - 20:38

Nisette:

Sgatjes, wat klinkt het allemaal leuk! Egt super! Heel veel plezier!!

• 16 Juni 2011 - 08:36

Ilona:

supper mooi allemaal

• 16 Juni 2011 - 13:33

Nico En Annet:

Wat een prachtige beleving allemaal.
    Zo aan de giechel in De Rijp, zo in de jungle met een oerang oetang.....
    Veel plezier en groetjes oom Nico en tante Annet

• 16 Juni 2011 - 16:19

Youp:

Geniet van jullie avontuur Tijgerss!

• 17 Juni 2011 - 19:38

Linda Dinkla:

Hoi Bart en Elma, Ziet er goed uit!!! Jullie genieten echt zie ik. En wat mooi allemaal daar. Veel plezier nog en doe voorzichtig!!! Dikke Kus Linda.
    En ook natuurlijk van mark, Elise, Bart, Ome Cor en Tante Elly. XXXXXXX

• 18 Juni 2011 - 14:39

Liesbeth Ruiter:

Zo hé, zo te lezen genieten jullie al volop. Wij hebben het ook gedaan 17 jaar geleden met z'n twee. Het is er prachtig idd. Ook met de trein naar Chang Mai. (Vergeet je niet de Bridge on the River Kwai vlak bij Bangkok, misschien later nog).
    Geniet er lekker van en mooie foto's maken.
    Tuktukse! Groetjes van Liesbeth, collega van je pa.

• 18 Juni 2011 - 15:42

Marcel:

wat leuk om te lezen dat jullie het zo naar jullie zin hebben. Hoop snel weer een update te zien hier.
    Groetjes, vanuit een -op dit moment- winderig en regenachtige Beemster

• 19 Juni 2011 - 13:22

Lia:

Hoi Elma en Bart!
    Wat ziet het er allemaal super uit!
    Geniet lekker en doe voorzichtig.
    Veel liefs. Koos en Lia

• 20 Juni 2011 - 19:14

Kim G:

wouw ziet er nu al super uit al die foto's! Nou su6 met die trein reis!! Benieuwd wat je volgende avonturen zijn hahaha Dikkee xxx

• 23 Juni 2011 - 17:26

Koos En Lia:

Wat ziet het er allemaal super uit!
    Prachtige foto's en wat een heerlijk
    weer! we zijn jaloers op jullie!
    Geniet lekker.
    Dikke kus. Groetjes Koos/Lia en kids

• 01 September 2011 - 15:45

Kim:

Hee elma ik ben nog even je verslagen aan het lezen om wat inspiratie op te doen voor als ik zelf ga! als ik dit allemaal zo lees krijg ik ook heel veel zin om heen te gaan :D

• 02 September 2011 - 13:34

Elma:

Heeej kim!! Jaaa zo supergaaf dat je ook gaat!!! ik zou zo weer heen willen! het is echt fantastisch!! Je moet ook echt lekker dingen gaan doen hoor!! Jungletrekking is zwaar maar wel echt geweldig om te doen!! Ik weet zeker dat je zult genieten !! xx